Pegasus Computers

Computeronderhoud

Wist u dat uw computer na verloop van tijd heel veel stof naar binnen heeft gezogen? Vooral als hij dichtbij of op de vloer staat. Hierdoor kan uw computer flink beschadigen. Het stof zorgt er namelijk voor dat de warmte niet goed meer kan ontsnappen, waardoor onderdelen oververhit kunnen raken. Het is daarom van belang deze van tijd tot tijd schoon te laten maken, zodat uw computer langer meegaat.

Ook qua software is het belangrijk uw computer up to date te houden. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat u virussen of spyware krijgt, met alle gevolgen van dien. Daarnaast wordt uw computer op den duur traag en is het risico op foutmeldingen en vastlopen groter.


Stof in de PC veroorzaakt defecten.
Foutmeldingen kunnen worden voorkomen.

Het is verstandig uw computer regelmatig op te schonen of in sommige gevallen zelfs helemaal opnieuw te installeren. Hierdoor kan hij weer een stuk sneller worden. Wij kunnen uw computer voor u - indien gewenst met een periodiek onderhoudscontract - onderhouden, waardoor u er nog jarenlang plezier van heeft.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Download dan hier onze brochure met informatie. Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op om een afspraak te maken.